Monday, August 31, 2009

Lucky Wangit

Jo kolmatta kesää on ehkä suosituin ja eniten käytetty kesäpaita meillä ollut Lucky Wangin kimono. Ihanampaa vaatetta hellepäiviin en meidän neidille osaa kuvitella - pitkähihainen, auringolta suojaava ja silti päällä mukavan viileä paita!

Olen aina ollut kimonoiden ja japanilaistyyppisten kuosien ystävä. Lucky Wangeihin törmäsin ensimmäistä kertaa esikoisen odotusaikana lähes neljä vuotta sitten, muistaakseni Cookie-lehdessä tms. Silloin jo heti päätin, että jos lapsi on tyttö, niin hänelle tilataan tällainen jostakin ulkomailta (Suomesta näitä ei siis silloin saanut).

Sitten, esikoistyttöni ollessa noin puolivuotias kävelimme eräänä talvi-iltana Punavuoressa ja yhtäkkiä huomasin, että tutuille kulmille oli ilmestynyt LASTENVAATELIIKE, jonka ikkunassa roikkui noita kauan haaveilemiani kimonoita! Kävi ilmi, että kyseessä oli legendaarinen Punavuoren Peikko, joka oli juuri aloittelemassa toimintaansa (avajaisetkin olivat vasta tulossa ja liike oli lähes tyhjä vielä, vain muutamia ej sikke lej:n bodyja oli kimonoiden lisäksi valikoimissa tuolloin). Kävelin sisään ja nappasin sen kummempia miettimättä heti mukaani 1-vuotiaan koossa punaisen Sakura Bloomin, joka pääsikin sitten seuraavana kesänä heti tilaisuuden tullen ahkeraan käyttöön.


Seuraavaksi kesäksi oli välttämätöntä tietysti hommata tämä hyväksi havaittu ja silmää miellyttävä ihanuus isommassa koossa - tällä kertaa päädyin caramel-väriseen. Tämä 2-vuotiaan koko onkin osoittautunut sangen pitkäikäiseksi, koska on ollut tänäkin kesänä käytössä.


Kun Punavuoren Peikkoon sitten viime kesänä ilmaantui punaisia kirsikankukkakuosisia kokomekkoja, oli sellainen toki saatava myös. Ja tämän syksyn alesta lähti mukaan se vanha tuttu punainen Sakura 4-vuotiaan koossa, pitäähän sitä nyt ensi kesäksikin klassikko-kimono olla!
 


Niin, ja pitikin sitten mennä klikkaamaan tuo verkkokaupan sivu auki, sieltähän näitä löytyy ihan joka lähtöön. :P

2 comments:

  1. Oih, ihania!!! Monesti olen ollut hilkulla tilata, mutta en sitten ole ollut varma kimonomallista...Ehkä ensi kesäksi...;)

    ReplyDelete
  2. Suosittelen! Kietaisumallin ansiosta on suht pitkäikäinenkin :)

    ReplyDelete