Tuesday, September 8, 2009

Käsityöinnostusta

Varastosta löytyi tällainen valikoima toinen toistaan ihanampia lankoja:


Suurin osa on esikoisen odotusaikana hamstrattuja, koska silloin innostuin ensimmäistä kertaa elämässäni aivan totaalisesti käsitöistä ala-asteen "rättikässätuntien" jättämien traumojen jälkeen. Menitasta tuli kannettua tuolloin kotiin lankaa jos jonkinlaista ja jotain siitä sai jopa tällainen käsitöissä täysin tumpelo aloittelija tuolloin aikaankin :


Vuodet ovat kuluneet ja innostus mennyt ohi. Yksittäisiä lankakeriä on jäljellä laatikollinen. Mitähän niistä tekisi? Syysiltoihin kaipaisi taas pitkästä aikaa jotakin tällaista konkreettista tekemistä, bambupuikkojen (joita niitäkin tuli hamstrattua tuolloin) pehmeää, herttaista kilinää kynttilänvalossa teekupposen ääressä. Mutta mihin voi käyttää näin pieniä määriä lankaa? Täytyisi ehkä innovoida jotakin - tässäpä yksi potentiaalinen idea, Tukholman-reissun satoa - jollen siis muuta keksi niin ehkäpä tuunaan näin neidin Muumi-polkupyörän :)


Posted by Picasa

2 comments:

  1. Mielettömän suloisia juttuja, varsinkin nalle ja vaippapöksyt! Nyt äkkiä puikot esille, suosittelen lämpimästi ;-)

    ReplyDelete
  2. toi pyörä on muuten toteuttamisen arvoinen idea, mun vanha fillari on nyt niin ruma ja persoonaton...mutta näyttääpä suorastaan vaaralliselta toi lankahökkyrä tossa polkimen juuressa, voin ihan kuvitella miten lanka alkaa kiertyä polkimen ympärille ja alamäessä ei jarrut yhtäkkiä toimikaan...

    ReplyDelete