Monday, August 24, 2009

Suloinen vaippakakku

Pakko vielä täälläkin hehkuttaa ihanaista vaippakakkua, jonka löysin vauvalahjaksi kestovaippailua suunnittelevalle läheiselle perheelle. Kyseessä siis Nanun suklaakakku, joka koostuu parista sisävaipasta, lisäimusta ja harsosta ja on osittain customoitavissa asiakkaan toiveiden mukaan mm. sisävaippojen värin ja lisäimujen koon osalta. :)

 
Posted by Picasa

Saman postauksen yhteydessä sopinee vielä yleisemminkin hehkuttaa suomalaista käsityötä, jonka hedelmistä itsekin pienen vauvan äitinä olen päässyt hiljattain nauttimaan. Ystäväni ovat muistaneet mitä ihanammilla itse tekemillään vauvalahjoilla, joista tässä yksi aivan ihastuttava sellainen - kiitokset vielä kerran!

2 comments:

  1. Ihania blogeja! Miten mä en oo ennen tajunnut, et tietty sulla on oma blogi! Sä oot selvästi mun kanssa samassa post-retro-vaiheessa lastenvaatteiden suhteen:)
    Täällähän mainostetaan Ainolaa niin, että johan tässä vallan punastuu...

    ReplyDelete
  2. Tervetuloa vaan! :) Onhan tässä vuosien varrella ollut ja on jos jonkinlaisia kokeiluja. :) Vähän vaikea päättää mihin sitä fokusoituisi, mutta pitihän sitä näinkin "pinnallinen" blogikin pistää pystyyn, sen verran rakkaita mulle nämä harrastukset :D

    ReplyDelete