Saturday, August 22, 2009

Yksi ylitse muiden

Jos minun tulisi valita vain yksi liina pinostani, valinta olisi luonnollisesti vaikea, muttei ylitsepääsemätön. Monikäyttöisyytensä ja käytettävyytensä osalta voiton veisi varmaankin Didymoksen 35-vuotis-limited-edition klassikko-"kukkoliina" Pfau.

Meille pululiina rantautui jouluna -07 ja on siitä asti ollut ihan ehdoton suosikkini. Se on ohut, pehmeä ja notkea kudottu, kantomukavuus aivan huippuluokkaa! Kaiken lisäksi se on tyylikäs, trendikäs (ensinäkemältä kuosi toi mieleeni palestiinalaishuivit ;-))  ja sopii jos jonkinlaiseen asukokonaisuuteen yhdistettynä (kuten kuvastakin näkyy tykkään kesäaikaan käyttää nurjaa puolta päällepäin, talvella sitten taas oikeaa puolta, jossa pohjaväri on harmaa).

Viime aikojen fiksaationi vaaleaan lilaan on saanut aikaan sen, että mielessä kaihertelee aina silloin tällöin myös violetti-valkoisen Pfaun hankinta. Lyhärinä mahdollisesti, selkäreppuliinaksi. Toistaiseksi en ole kuitenkaan laittanut vielä tikkua ristiin asian eteen, niin monta muutakin liinahimotusta on listalla... :)

No comments:

Post a Comment