Saturday, August 22, 2009

Mekkokenkäpohdintoja

Meillä on ollut tänä kesänä pääasiallisina mekkokenkinä Bambolinosta hankitut Pom d'apin vihreät ihanuudet (kuvassa oikealla). Hakusessa oli pitkään Drappa Dotin Silky Leaf -mekkoon sopivat kengät ja nämähän olivat aivan täydelliset siihen tarkoitukseen! 
Syksyksi olisi odottamassa Petit by Sofie Schnoorin ruskeat, Köpiksestä alesta ostetut (taisivat olla viime syksyn mallistoa tms.) Koko on vielä isohko, mutta toivottavasti jo tänä syksynä menisivät. Meillä on ollut oikeastaan vain tällaisia Mary Jane -tyyppisiä popoja tyttösellä, itsekin tykkään tämän mallisia käyttää. :)

Vielä olisi talveksi hakusessa tyylikkäät saapikkaat ja samoin pojalle jotkut paremmat talvikengät, ehkä nämä tai vähän vastaavat? Valitettavasti ainakin täällä Suomessa koot tuppaavat alkamaan jostakin 25-27:stä vasta, eli ihan pienille ei ole mitään. Zara on toistaiseksi ainoa paikka, jossa olen koskaan nähnyt pikkutytöille mustia talvisaapikkaita, mutta vaikuttavat kovin heppoisilta halppiksilta ja eettisyyskin on vähän kysymysmerkki. Vinkkejä otetaan siis vastaan!

3 comments:

  1. Meillä on tehty paljon mieluisia (siis ainakin äidille mieluisia) kenkälöytöjä Pompiista. Pieneen kokoonsa nähden siellä on ollut aika varteenotettavat valikoimat. Tosin syksn mallistoja en oo vielä ehtinyt katsastamaan...

    ReplyDelete
  2. Sijaitseekos se Pompii vielä siinä Kampin keskuksen vieressä? Enpä ole aikoihin käynyt kun en tiedä onko vielä samassa paikassa.

    ReplyDelete
  3. Pikkujalat.fi lastenkenkä verkkokauppa sai oikeastaan alkunsa kun Sofie Schnoorin ihanat kengät ilmestyivät näköpiiriini jossain lehdessä. Tosin niitä ei ole kuitenkaan vielä valikoimissa, kun mallisto on ollut harmillisen pieni toistaiseksi, mutta toivon jatkossa että voimme tarjota niitä. Anguluksia kyllä varmaan jo ensi talvena, ei siis nyt mutta seuraavana :) Bisgaardia ja Bindgaardia ym löytyy:))))

    ReplyDelete