Sunday, August 23, 2009

Ruskovillalta silkkivillaa vauvoille!

Ruskovilla on asiakkaidensa pyynnöstä tuonut tänä syksynä markkinoille silkkivillamalliston myös vauvoille. Ah ihanuutta - tätä on odotettu ja kauan!


Meillä kaikki vauvat on puettu Ruskovillaan: silkkimyssyt, villikset, merinovillabodyt ja välihaalarit ovat kuuluneet vauva-aikaan. Perheemme uusin tulokas onkin saanut nauttia pääosin RV:n villa-, silkki- ja luomupuuvillavaatteiden kosketuksesta, juuri muuta ei ole käyttänytkään.


Silkkivilla on unelmieni materiaali, isommat lapset saivat juuri ensi talveksi RV:n silkkivillakerrastot. Itsellenikin varmaan olisin hommannut silkkivillaisen aluspaidan jo aikaa sitten, mikäli en olisi viimeistä kolmea vuotta käyttänyt pääosin vain Boobin imetyspaitoja (joita toivottavasti tulen edelleenkin vielä hyvin piiiitkään käyttämäänkin - tässäpä pikku tuotekehittelyvinkki sinne Ruskovillalle! :) ) Silkkivillassa yhdistyvät villan ja silkin parhaat puolet. Aivan ihanaa, että tästä luksusmateriaalista on nyt myös vauvanvaatteita saatavilla!


Meille kotiutui saman tien sekä lyhyt- että pitkähihainen silkkivillabody pienokaiselle RV:n verkkokaupasta. Aivan mielettömän ihania, käytössä ovat olleet jo molemmat ja äiti ja vauva tykkäävät.<3
Posted by Picasa

No comments:

Post a Comment