Wednesday, August 26, 2009

Jotain vaaleansinistä

Perheemme pienimmäinen on ensimmäinen vauvamme, jonka olen halunnut pukea perinteisiin pastellivärisiin vauvasävyihin. Vaaleansininen on nyt meillä siis ensimmäistä kertaa pop pikkuvauva-aikana (ja muutenkin). Ei liiassa määrin tietenkään, mutta pieninä yksityiskohtina esim. luonnonvalkoiseen yhdistettynä. Olennaisen tärkeää on myös vaaleansinisen sävy: sen on oltava pehmeä, murrettu, ei liian kirkas. Materiaalit mielellään villaa, silkkiä tai luomupuuvillaa :)

Tämän hetken suloisimmat luottovarusteet poikaselle (nämä ovat mukana päivittäin kodin ulkopuolella liikkuessa): Ruskovillan vaaleansininen silkkimyssy (tätä käytetään vuorotellen klassisen luonnonvalkoisen myssyn kanssa), Benettonin unelmanpehmeä angoravillatakki, ystävän vauvalahjaksi tekemät neuvolakortin kannet ja aikaisemmassa postauksessa jo mainittu toisen ystävän tekemä tilkkupeitto.
Vaaleansininen on suloista!


Kävelemäänopetteluvaiheeseen poitsulla on vielä aikaa, mutta jo nyt siintävät haaveissa uudet vaaleansiniset Ensiaskel-Reinot pieniin jalkoihin - onhan isommillakin lapsilla perinteiset Ainot ja Reinot kerhotossuinaan. :)

No comments:

Post a Comment