Wednesday, September 1, 2010

Mini A Ture outerwear

Mini A Turen ulkovaatteita ollaankin odoteltu!
Kesän helteistä asti olen katsellut verkkokauppojen tarjontaa: jotain pientä on ollut siellä sun täällä, ennakkotilattavissa, mutta ei koko mallistoa kattavasti esillä oikein missään.

House of Kidsin sivuillakin olen jo pitkään käynyt päivittäin kurkkimassa, ja nyt niitä sitten saa:
Ihania, täydellisiä värejä!

Anorakkimallin toimivuus käytössä mietityttää suuresti edelleen. Silti innoissani jo tilasin tytön talvitakiksi roosan anorakin Miniaturenista.

Tilausta tehdessä vaihtoehtona ei ollut lainkaan valita toimitusta pakettina, ainoastaan kirjeenä. Kovasti varoiteltiin, että kirjetoimituksen valinta on omalla vastuulla. Olisin kyllä tilannut pakettina, jos olisi voinut, mutta sellaista vaihtoehtoa ei tilauslomakkeesta löytynyt!

Nyt tilauksesta on jo puolitoista viikkoa ja mitään ei ole vielä kuulunut. Kiinnostaisi kuulla muilta Miniaturenilta (kirjeenä) tilanneilta, kestääkö toimitus tosiaan näin kauan vai onko pahin nyt tapahtunut ja paketti kadonnut?

---

I have been waiting for Mini A Ture's winter outerwear collections. Little snippets of it have been already available here and there. Now everything is available at House of Kids. Lovely, perfect colors!

A week and half ago, I could not wait any more but ordered the rosa anorak from Miniaturen already. The only one option was to choose the delivery as a letter, which is a bit risky. Now a week and half has gone and I start wondering, what has happened to the parcel. Is it still on the way or has it disappeared?

11 comments:

 1. Kivan näkösiä ovat Mini A Turet! =)

  Mä en ole tuolta tilannut mitään koskaan joten siitä en osaa mitään sanoa. Toivottavasti saat vielä takin perille asti!

  ReplyDelete
 2. No hui jos se on kadonnut! Tympeää ettei saanut pakettina, mikäköhän heillä siihen on syy?!

  ReplyDelete
 3. Ihania ovat, etenkin nuo roosan väriset. Katselin niitä juuri tuossa yksi päivä ja yritin etsiä jälleenmyyjiä suomesta, mutta ei taida löytyä :( Nuo roosat rukkaset haluaisin meille ehdottomasti, mutta en viitsi yksien rukkasten takia alkaa tilausta väsäämään. Roosa haalari on myös ihana!

  ReplyDelete
 4. Voi ei.. :/ Toivottavasti paketilla vain kestäisi nyt jokin matkalla. Aivan ihanan takin olet kyllä tilannut! :)

  ReplyDelete
 5. Mä näitä kanssa katselin ja ihastelin, ihan mielettömiä värejä!
  HoK:n tilaus kesti meillä aleaikaan ainakin 1,5 viikkoa ja sitä ehdin jo kyselläkin ennen kuin tuli. Erään lukijani "kirje" hävisi kesällä ja ei ole tähän päivään mennessä löytynyt :(

  ReplyDelete
 6. Just today I was checking for a nice winter coat for my boy... because if you wait the nice stuff is gone...
  i did not find something really cool but love the one pictured...

  xxx

  ReplyDelete
 7. Minä myös tykkään Mini a Turen talvesta! Ihania värejä:) Meillä on nyt syksyksi myös MAT-anorakki ja aluksi myös epäilin tuota anorakkimallia mutta nyt käytännössä todennut sen oikein toimivaksi ja helposti puettavaksi.
  Talvianorakki myös tulossa:)

  Miniaturenista ei ole hirveän hyvää sanottavaa. Kesällä sieltä jotain tilasin ja tilausvahvistuksenkin sain mutta viikon kuluttua siitä tuli meili, ettei tilaamiani tuotteita olekkaan:0 Seuraavassa luottokorttilaskussa kuitenkin olivat kuljetuskulut veloittaneet ja siitä tietysti otin puotiin yhteyttä ja vain selittivät, ettei heidän järjestelmänsä osaa kuljetuskuluja perua...siis mitä!!! Ei mitään pahoitteluja tms. esitetty. Mielestäni HUONOA palvelua ja mietin kyllä kaksi kertaa tilaanko kys. puodista enää koskaan. Tuolla ei tietysti mitään tekemistä ongelmasi kanssa mutta toivotaan, että paketti saapuu perille.

  ReplyDelete
 8. Kiitos kaikille kommenteista!

  jarna, keväällä kun tilasin Miniaturenista ensi kertaa, oli muistaakseni vaihtoehtona myös paketti. Nyt sitä ei tosiaan voinut valita mistään. Pitkään yritin kyllä etsiä ja pähkäillä...

  Sini, täällä vähän samaa mietintää ollut noiden roosien rukkasten suhteen. Ehkä pitäisi tehdä kimppatilaus? :)

  MammaMia, itselläni myös tähänastiset kokemukset ko. putiikista vähän samantyyppiset, kaikenlaista sählinkiä... Keväällä tilatessani olin unohtanut vaihtaa maaksi Suomen, joten laittoivat jälkeen päin s-postia että voisinko tehdä jonkun 150dkk arvoisen tilauksen jonka sitten voivat muuntaa postikuluiksi. Tein työtä käskettyä, summa veloitettiin minulta ja sain pakettini. No, about kolmen kuukauden kuluttua sain viestin epämääräisestä osoitteesta (ei edes miniaturen.dk) huonolla englannilla, että minun pitäisi siirtää 150dkk jollekin tanskalaiselle tilille, koska kyseinen tilaukseni oli Tanskan ulkopuolelle. Ensimmäinen ajatus oli että kyseessä on joku mikä lie epämääräinen spämmi/tietojenkalasteluviesti, joten vastasin siihen laittamalla cc:ksi minulle aiemmin, kuukausia sitten tilausta tehdessäni Miniaturenin osoitteesta yhteyttä ottaneen henkilön ja liitteiksi myös aiemmat tuolloin vaihdetut viestit. Sainkin sitten molemmilta henkilöiltä viestin että asia kunnossa, siellä päässä oli tapahtunut joku sekaannus ts. tieto ei ollut kulkenut firman sisällä. Mutta vähän siis sähläyksen makua...

  Paaaljon mieluummin olisin tilannut HoK:sta, kun sieltä on niin paljon vain hyviä kokemuksia. Mutta tilaushetkellä tuota roosaa sai vain Miniaturenista. En edes tiennyt tuleeko niitä mihinkään muualle, ajattelin varmuudeksi tilata heti etten jää ilman...

  ReplyDelete
 9. Hmm, toivottavasti paketti löytää perille. Tilasin kerran ison tilauksen Miniaturenista ystäväni kanssa -pari päivää myöhemmin tuli viesti että _kaikki_ tilaamamme tuotteet olivatkin loppu. Harmistuimme aikalailla. Aikaisemmin olen sieltä yhden haalarin tilannut ja se tuli kyllä perille -aikaa ei muista nyt ollenkaan. MaT on yksi tämän hetken lemppareista, toivottavati he säilyttävät stailinsa toisin kun esim. Cupcake ;)

  ReplyDelete
 10. Joko anorakki on löytänyt perille. Mulla on myös huonoja kokemuksia ko. putiikista, enkä taida enää uskalla tilata sieltä, jos toimitus ei pakettina ole mahdollista. p.s. Blogissani on sinulle jotain.

  ReplyDelete
 11. Kiitos kaikille tsempeistä! Tilauksen olen tehnyt 23.8. ja nyt tuli s-postiin viesti, että anorakki on postitettu pe 3.9. Uskomatonta! No, hyvä tietää että on tulossa!

  Oliviah, kiitos tunnustuksesta :)

  ReplyDelete