Thursday, August 19, 2010

Synttäriarvonta

On tullut kaikkien aikojen ensimmäisen arvonnan aika.


Vuosi sitten elokuussa naputtelin tähän blogiin ensimmäisen postauksen.

Blogaamisen arvoisia aiheita on lukuisia. Juuri tämän blogin fokus oli kuitenkin selvä: lastenvaatteet, ei paljon muuta.

Aluksi tavoitteena oli koota pääasiassa itselle muistoksi ja omaan käyttöön jonkinlaista visuaalista päiväkirjaa lastenvaatevinkeistä ja -hankinnoista. Kirjoittelin lähinnä omaksi ilokseni ja yllätyksekseni lukijoita alkoi pikku hiljaa löytää tänne. Jokainen lukija ja kommentti on ilahduttanut - kiitokset kaikille.

Tässä blogissa pääosassa ovat lastenvaatteet ja muut pienet arkea kaunistavat asiat. Haluan jakaa ideoita, löytöjä ja asioita, joista itse olen inspiroitunut ja joista uskon muidenkin inspiroituvan. Lapseni, perheeni tai minä itse olemme tietoisesti pysytelleet enemmän taka-alalla, ja lukijamäärän kasvaessa olen tietoisesti pyrkinyt kehittämään blogia yhä enemmän tähän suuntaan.Tietysti jokainen blogi väistämättä on jossain määrin myös pitäjänsä näköinen, mikä tuo kivasti mukaan yksilöllisyyttä ja persoonallista otetta blogosfäärin informaatiotulvassa.

Google Analytics kertoo teistä kävijöistä monta mielenkiintoista asiaa, joista muutamia ajattelin valottaa kiinnostuneille:


Kävijöistä 95% Suomesta, loput muualta maailmasta, suurin osa näistä Euroopan maista. Suomalaisista lukijoista 40% tulee Helsingistä.

Käytetyimmät selaimet Firefox (51%), IE (34%), Safari (8%)
Mobiililaitteet: iPhone 70%, SymbianOS 19%, iPad 6.5%, Nokia 3%

Top10 hakusanat, joilla tänne tullaan:
1. ticket to heaven zephyr
2. mayoral
3. kavat råtta
4. prinsessaleikkeja
5. cupcaken fleece
6. kappahl vintage stories
7. cupcake anorakki
8. noa noa vaatteet
9. vekarakirppis
10. cupcake talvi 2010

Kiitos kaikille lukijoille kommenteistanne! Olisi mukava, jos ne satunnaisemmatkin kävijät jaksaisivat jättää jonkin pienen puumerkin käynnistään. Toiveet, ideat ja vinkit ovat tervetulleita koskien sitä, minkä tyyppisiä juttuja haluaisitte lukea enemmän. Kuten jo aluksi mainitsin, tämä on blogi lastenvaatteista, enkä ole tältä osin aikeissa muuttaa fokusta mihinkään suuntaan.:)  Juttutoiveita voi esittää koskien eri aiheita tämän teeman sisällä: kiinnostaako enemmän tyttöjen vai poikien vaatetus, uudet vaatemerkit, vinkit, ideat, vaiko kenties eettiseen kuluttamiseen liittyvät aihealueet? Alusta asti on ollut jossakin määrin dilemmana, kirjoittaako vain kauniista, arkea sulostuttavista vaatteista ja esineistä, vai tuodako mukaan myös sitä inhorealistisempaa puolta eli kulutuskulttuurin ja esim. vaatetuotannon epäkohtia. Usein tuntuu, että blogin pitäisi olla selkeästi jompaa kumpaa. Itse olen kuitenkin jossain määrin halunnut pitää molemmat näkökulmat mukana.  Mielelläni siis kuulisin teidän lukijoiden "inputia" sisällön suhteen. Toki pääasiassa kirjoittelen juuri sillä fokuksella kuin itse parhaaksi näen :), mutta otan myös  toiveita huomioon mahdollisuuksien mukaan!

Arvonta on siis avoin kaikille lukijapaneelin jäseniksi rekisteröityneille ja omaan blogiinsa linkittäneet saavat kaksi arpaa (voit käyttää ylläolevaa kuvaa). Aikaa osallistua on ensi perjantaihin 27.8. klo 24 asti.

Ja ne palkinnot... :)

1. palkinto on Milk Magazinen upea, kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä syys- ja talvimallistot esittelevä Kids' Collections Winter 2010-11 -numero. 192 sivua toinen toistaan ihanampia mallistoja sekä tunnetuilta merkeiltä että uusilta tuttavuuksilta, upeita kuvia, tunnelmia... Tätä on ihanaa selailla ja saada uusia ideoita ja vinkkejä! Englanninkieliset tekstitykset löytyvät myös meidän ranskaa taitamattomien iloksi :)
2. palkinto on Monsoonin ihastuttava Lontoo-aiheinen pussukka/kukkaro tämän syksyn mallistosta.
Vielä kertauksena ohjeet:
- Jätä tähän postaukseen kommenttisi pe 27.8. klo 24 mennessä. Jos mielessä on toiveita liittyen aiheisiin, kerro niistä tässä.
- Mainitse, osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla, sekä kummasta palkinnosta olisit kiinnostuneempi, mikäli arpaonni osuu kohdalle.

O n n e a   a r v o n t a a n !

35 comments:

 1. Mä lähden kahdella arvalla mukaan tavoittelemaan tuota palkintoa nro 1! =)

  Mä toivon postauksia poikien vaatteista varsinkin uusia merkkejä olisi kiva löytää, myös eettisyys kiinnostaa!

  ReplyDelete
 2. Minä myös tavoittelen kahdella arvalla erityisesti ensimmäistä palkintoa, vaikka toinenkin olisi kiva : )
  Tämä blogi on ihana tuulahdus erikoisempia merkkejä, eettistä näkökulmaa shoppailuun, tietoa lastenmuodista ja hyvä blogilista, josta käyn usein kurkkimassa sellaisia jotka eivät ole omalla listallani.

  ReplyDelete
 3. kahdella arvalla mukana. ja 1.palkinto olisi mieluinen. poikien vaatteet minuakin kiinnostaa. varsinkin isompien poikien.

  ReplyDelete
 4. Mukana ollaan ja tietty 2 arvalla =) Palkinnot molemmat tosi kivoja, mutta 1. olisi paras! :D

  Itseäni kiinnostavat juuri ne mistä nytkin postailet, eli lapsukaisten vaatteet :)

  ReplyDelete
 5. Ehdottomasti mukana tavoittelemassa palkintoa nro 1, vaikka kakkonekin on ihana!
  Luen kaikki postauksesi enkä keksi mitään isompaa toivetta.

  ReplyDelete
 6. Kahdella arvalla mukaan ja ykköspalkinto toiveissa! Tykkään kovasti blogistasi, joten toivon sinun tietysti jatkavan samaan malliin :)

  ReplyDelete
 7. Mukaan arvontaan ja jo toinen blogi jota olen seurannut pitkään, mutta en ollut muistanut liittyä paneeliin.

  Itse tykkään just näin, mielettömiä inspiraatioita ja ihania juttuja löydät, niitä luen mielelläni!

  ReplyDelete
 8. Mukaan tavoittelemaan ykköspalkintoa kahdella arvalla.
  Myös minä käyn täällä lukemassa ahkeraan :)

  ReplyDelete
 9. Mukana arvalla ja palkinto nro 1 kiinnostaisi enempi.

  ReplyDelete
 10. Oih, niin mukana! Sulla on vaan yksinkertaisesti KAUNIS blogi, kiitos siitä :).

  Jos arpa osuu kohdalle, toivon ensi sijaisesti palkintoa yksi.

  ReplyDelete
 11. I love this blog because i do not understand anything but MILK magazine is great :)

  love from amsterdam
  xxx

  PS would love to visit Helsinki one day, we have finnish friends here xoxo

  ReplyDelete
 12. Kahdella arvonnalla mukana monipuolisen blogin arvonnassa. Lehti olisi valintani.

  ReplyDelete
 13. Mukana arvonnassa myös! Ihanat palkinnot, voisin vaikka tavoitella molempia, mutta kun en osannut linkittää, niin nro1 on valintani. Olen seurannut ihanaa blogiasi jo kauan ja erityisesti ihailen positiivista kriittisyyttäsi eettisiin asioihin! Hävettää välillä , kuinka laiska sitä itse noissa asioissa onkaan! Ja blogin suola on tietysti ihanat vaatevalinnat -myös pojille!

  ReplyDelete
 14. Minä myös mukaan arvontaan! 1.palkinto ois mieluisa. Yhdellä arvalla nyt aluksi mukaan, kun en tähän aikaan yöllä jaksa selvittää miten saisin sun arvonnan linkitettyä blogiini.. Ehkä viikonloppuna tutkailen asiaa :o)

  ReplyDelete
 15. Tietenkin mukana arvonnassa kahdella arvalla :) Blogi on hyvä juuri tällaisena, ja erityisiä plussapisteitä juuri niistä eettisistä jutuista, koska niitä ei juuri muualta (lastevaateblogeista) löydä.

  Ekaa palkintoa lähden tavoittelemaan, ja jos onni sattuisi suosimaan, ilmoitan kyllä suomalaisen postiosoitteen ;)

  ReplyDelete
 16. Olen lueskellut, mutta en varmaan kommentoinut. Liityin nyt lukijaksi, ja ihanaa Milk-lehteä havittelen minäkin :).

  ReplyDelete
 17. Mukana arvonnassa tavoittelemassa ihania palkintoja. Liityin lukijaksi vasta nyt, vaikka olen pitkään seuraillut blogiasi :) Palkinto 1 olisi mieluisin, mutta palkinto 2 on myös ihana!

  ReplyDelete
 18. Löysin kivan blogisi, ja arvonnassa mukana kahdella arvalla :) Jos onni suosii, niin palkinto 1 olisi erittäin mieluinen :)

  ReplyDelete
 19. 2 arvalla mukaan!! :) Liityin lukijaksi, olen käynyt ja lueskellut tässä viime päivinä -bloggailu on mulle vielä varsin uutta!

  Mielestäni blogissa voi olla sekä kauneutta, että eettisyyttä! Niinhän se olisi kaikista parasta, jos ne yhdistyisivät muutenkin!

  Palkinto 2 mieluisin, siitä tulee niin mieleen viime kesän Lontoon matka! :)

  ReplyDelete
 20. Mukana 2 arvalla, tavoittelemassa 2. palkintoa, eli ihanaa pussukkaa :)!

  ReplyDelete
 21. Yhdellä arvalla mukana ykköspalkintoa:)

  ReplyDelete
 22. Yhdellä arvalla mukaan tavoittelemaan ykköspalkintoa! Lueskelen mielelläni blogiasi, koska se keskittyy erityisesti sydäntäni lähellä olevaan eettiseen kuluttamiseen, unohtamatta kauneutta. Ulkosuomalaisena on myös erityisen mukava viettää pieni suomenkielinen hetki silloin tällöin :)

  ReplyDelete
 23. mukana kahdella arvalla tavoittelen palkintoa nro.2 :))

  linkitin omaan blogiini.

  ReplyDelete
 24. Uusi lukija ilmoittautuu ja osallistuu samalla arvontaan. Pussukka kiinnostaa jos arpaonni suosii.

  ReplyDelete
 25. Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa palkintoa nro 1:)

  ReplyDelete
 26. jepulis,
  luen ja linkitän eli kahdella arvalla;) numero ykköstä.

  ReplyDelete
 27. Löysin juuri blogisi ja heti liityin lukijaksi! Jonkin verran ehdin lukaista juttuja taaksepäin, aivan ihana blogi :) Postaustoiveita en siis osaa vielä tähän lähtöön kertoa...

  Mutta mukaan arvontaan lähdetään tottakai, kahden arpalipun kera (linkitin omaan blogiini). Palkinnoista nro 1 olisi mahtava, vaikka onhan tuo pussukkakin ihana ;)

  ReplyDelete
 28. Muutaman kerran olen käynyt lukemassa, mutten ole tainnut kommentoida :)
  Eka palkinot toiveissa, kahdella arvalla mukana :)

  ReplyDelete
 29. Mitä ihmettä, enkö ollutkaan jo osallistunut arvontaasi!? :-D

  Ehdottomasti mukaan ja palkintoa nro 1 tavoittelen!

  Pidän blogistasi, sillä ihanien vaatepostauksien lisäksi siinä on oma ekologinen ja eettinen tyylinsä.

  ReplyDelete
 30. Juu, mukana arvonnassa, kahdella lipulla ;) Pussukka olis mieluisempi vaihtoehto, jos sattuisin voittamaan!

  ReplyDelete
 31. Blogisi on uusi tuttavuus,klikkailin itseni lukijaksi ja selailen tätä vuotta nyt taaksepäin.Itsellä kaksi lasta ja lastenvaatteet suuri intohimo,vaikkakaan omassa blogissa eivät pääosassa ole.Arvonnassa mukana yhdellä arvalla ja tuo Milk olisi mieluisampi,pussukkakin kyllä ihana.

  ReplyDelete
 32. Hei! Yhdellä arvalla mukana ja pussukka olisi mieluisampi :)

  ReplyDelete
 33. Yksi arpa ja molemmat palkinnot olisi mieluisia. Enemmän voisi lukea juttuja poikein vaatteista.

  ReplyDelete