Monday, August 9, 2010

Back to School

Meillä ei olla vielä kouluikäisiä, mutta syksy herkistää joka vuosi äidin muistelemaan omia kouluaikojaan ja jokavuotista koulun aloitusta mahdollisine reppuhankintoineen.

Keräilin muutamia suosikkejani vastapainoksi kauppojen räikeänpinkeille tai vastaavasti synkän mustanpuhuville Disney-hahmojen kyllästämille repuille. :)

Ensimmäinen koulureppuni, jonka monen mutkan kautta sain, oli itse asiassa juurikin tällainen klassinen "koululaukkumalli" kahdella lukittavalla soljella ja selässä oli olkaimet, jotka pystyi irrottamaan. Laukun teemana oli Liisa Ihmemaassa, ja se taitaa edelleen olla jossakin tallessa. Malli on näköjään edelleen voimissaan ja voi hyvin :)


 Ylhäältä vasemmalta:
Miniséri, Lale, Miniséri
Bakker made with love, Coq en Pâte, Miniséri
 Coq en Pâte x 2, Miniséri

Miniséria myy Suomessa Pikku Helene, Lalea ja Bakkeria Smallable, Coq en Pâtea Ipanajamit.

3 comments:

 1. Kivoja reppuja oli bongannut! Minulla itsellänikin oli ekaluokalla tuollainen klassinen koululaukkumalli kaksilla olkaimilla. Värinä tummansininen ja edessä hauska bussin kuva. Tallellakin vielä on:) Meidän ekaluokan aloittava neiti valitsi harmikseni sen pinkin HelloKitty -mallin:( Sovimme, että itse saa valita, eikä äidin auttanut valittaa.

  ReplyDelete
 2. Kauniita laukkuja! Eniten noissa malleissa mietityttäisi ergonomisuus, vaikka eihän ekaluokkalaiset kovinkaan monia kirjoja kantele.

  ReplyDelete
 3. *riikka*, niinhän se on, että maut eivät välttämättä käy yksiin koululaisella ja äidillä :)

  Mizumi, samaa mietin itsekin ja jopa kävi mielessä laittaa joku disclaimer tuohon postauksen loppuun ergonomisuudesta. Lähinnä mietin yleisellä tasolla kivoja laukkuja kun noita keräilin, en niinkään ekaluokkalaisille suunnattuja. En itse asiassa kyllä ekaluokkalaiselle mitään pelkkää olkalaukkua ostaisi, kyllä se kunnon reppu mahdollisimman ergonomisine olkaimineen olla pitää. :)

  ReplyDelete