Tuesday, August 10, 2010

NE talvi-Cupcaket

Eilen illalla ne vihdoin pöllähtivät kaikkien verkkokauppojen sivuille,
NE pahamaineiset, uskollisia Cupcake-faneja kauhistuttaneet 2010-11 -talvivaatteet räikeissä väreissään.

Itsellä oli ensimmäisten kuvien näkemisestä saakka ollut mielessä sellainen kumma kaiherrus, että jokin näissä salaisesti kuitenkin kiehtoi.
Muutos on hyvä juttu ja vaihtelu virkistää!

Nyt mitä enemmän näitä katselee ja mielessä pyörittelee,
sitä kivammilta ne näyttävät!

Harkinta-aikaa onneksi taitaa näiden suhteen olla enemmän kuin keväällä -
ottaen huomioon miten suuressa määrin ovat pahennusta herättäneet,
eivät nämä varmasti ihan heti kaupoista lopu.


Anorakeista kivoja ovat omalla tavallaan kaikki.
Etenkin hopeanharmaa houkuttelisi hurjan paljon, siihen löytyisi helposti asusteitakin.
Violetti haalari on yksi vahva kandidaatti meidän ensi talven haalariksi - 
oikeastaan ainoa kriteeri tällä hetkellä on, kelpuuttaako neiti, vai pitääkö olla pinkki :)
Kumpparit miellyttävät silmää paljon,  etenkin navy-siniset tähdillä,
tällä hetkellä tosin ei ole niille tarvetta.

12 comments:

 1. Joo, hopeinen haalari viehättää. Takki myös, mutta on liian hintava takiksi.
  Violetti haalari on myös kiva.

  ReplyDelete
 2. Joku näissä vetoaa myös muhun, alan kaivata pitkän hempeän kauden jälkeen värikkäämpää. Ymmärrän kyllä niitä pitkäaikaisia fanejakin, jotka haluaisivat merkin varmasti pysyvän sellaisena kuin siihen alunperin ihastuivat. Mulla taasen ei sitä rasitetta ole, kun lapsikin on vasta vuoden ikäinen.

  ReplyDelete
 3. Hopeinen takki on kyllä kaunis.. nyt kun siihen on silmä tottunut :) Hintaa on vain takiksi aika hurjasti.

  ReplyDelete
 4. Mä olen näistä osaan pikkuhiljaa tykästynyt (melkoinen ylläri..), ja vanhempi tytöistä fanittaa ihan kympillä noita violetteja :). Saas nähdä.. Uskon kanssa, että nyt saadaan jopa vähän miettimisaikaa.

  ReplyDelete
 5. jarna, samaa mietin, että aika tyyriitä takit. Ja 2-osaiseksi haluaisin ehkä vähän hillitymmän, jonka takki menisi ns. parempana takkinakin talvella. Mutta suloisia ovat kyllä kaikki!

  Mizumi, vähän sama täällä - viime talvi meni Zephyriä katsellessa ja onhan se todella kaunis edelleen, mutta en tiedä jaksaisinko koko talvea katsella niin hempeitä värejä. Etenkin näihin syksyn harmauksiin, ankeaan loka- ja marraskuuhun kaipaisi piristävää väriä. Sekä talven valkeuteen tietysti. Ja ymmärrän senkin, että CC:n täytyy uudistua ja keksiä uusia juttuja, kun tyyliä kopioidaan ja on aika paljon kopioitukin.

  Johanna, puit sanoiksi omatkin ajatukset :)

  Marika, kyselin tuossa tytöltä mielipiteitä (vaihtoehtoina Molon bubblegum ja harmaa, Mini A Turen lila ja tämä violetti), ja kuulemma violetti CC kelpaa ;-) Samantyyppinen maku taitaa olla siis. :)

  ReplyDelete
 6. Pienet on koot näemmä CC:n haalareissa. Koko 110 oli mittojen puolesta pieni jo meidän 107cm tytölle, voi höh. Takeissa sitten olikin vähän reippaammat mitat.

  ReplyDelete
 7. Marika, meillä tehtiin aika nopsaan päätös tuosta violetista :) ja nyt hirvittää, mahtaako olla pieni meillekin. CC:n 2-os. vk-setissä nyt käytössä koko 104. No, jää nähtäväksi miten tuon kanssa käy. Harmi kun ei löydy isompana, sitten täytyy keksiä jotain muuta...

  ReplyDelete
 8. Mä jotenkin tykkään näistä. Etenkin, kun pojille oli mun mielestä kivoja haalareita. Jos sais vaikka kaikki lapset samantyyliset haalarit...:)

  ReplyDelete
 9. Tanskassa näytti ainakin Sundbabyssä olevan myynnissä haalareissakin koko 116cm. Täytynee pyytää siitäkin mitat, josko se olisi sitten oikea koko.

  ReplyDelete
 10. Tosiaan hinta on takeissa hurja, mietin että maksoinko viime talvena noin paljon vai ovatko kallistuneet. Olet kyllä oikeassa tuossa uudistumisasiassa!

  ReplyDelete
 11. Pinkki takki on ihana! Tiedän, että myös meidän neiti 3,5 vuotta tykkäisi. Taitaa vaan olla takkeja jemmassa isosiskolta.

  ReplyDelete
 12. Tulin katsomaan tänne, kun sain omaan blogiin kommenttia, että tekemäni pipo sopii näihin cupcakeihin. Taitaisihan sopiakin ;).
  Olen kuullut muutamia haukkuja näistä vaatteista, joten ennakko-odotukseni oli ehkä vielä kaameampaa kuin sitten olikaan. Eli osa on mielestäni ihan kivaja! Hopea-lilat on kivat!

  ReplyDelete