Monday, November 15, 2010

Something red

Monessa blogissa on ollut esillä joulumekkopohdintoja.
Sen verran olin ehtinyt asiaa miettiä, että pitkästä aikaa valkoisen kaveriksi joulun värimaailmaan voisi ottaa tänä vuonna myös ripauksen punaista.

 

Piipahdin Monsoonilla pitkästä aikaa (useat viimeaikaiset uutiset kun ovat entisestään lisänneet skeptisyyttäni ei-luomujen ja ei-reilujen tekstiilien suhteen). 
Kuitenkin ulkonäkömielessä tämä mekko oli heti itsestäänselvä valinta (vaikka eettisyyttä kieltämättä pitkään pohdinkin ennen ostopäätöksen tekoa). Ihana lämmin värimaailma, kanttaukset tummanruskeaa samettia. Mukavan boheemi ja rento mutta myös niin kaunis.

Miliben paitapusero tulee olemaan toinen joulunajan suosikki. Valkoista ja piristykseksi aavistus punaista.


Juhlakenkien virkaa kerhon joulujuhlassa ja kotosalla saavat toimittaa kerhotossuina toimineet Petit by Sofie Schnoorin kultatossut.---

I have not thought about the Christmas colors yet, but have already decided that in addition to white, there will also be very little snippets of red.

I popped in at Monsoon after a while (as several recent news have made me even more skeptical what comes to non-organic, non-fairtrade textiles).

However, when I saw this dress I immediately knew that aesthetics wise, it is a good choice for a Christmas dress  (although have to admit that I spent much time thinking about the ethics dilemma before making the purchase decision...) .Warm colors, dark brown velvet details - just bohemian and casual enough but still beautiful!

Also a shirt from Milibe will definitely be one of Christmas time favourites. White and just little snippets of bright red.

3 comments:

  1. Todella kaunis on tuokin mekko. Monsoonin (epä)-eettisyydestä ei ole minullakaan mitään tietoa, positiivisena asiana voi sanoa, että ne ovat todella hyvin ommeltuja ja kestävät yleensä useammankin käyttäjän. Tuli vain mieleen kun kävin Zarassa ja siellä vaatteet olivat kivan näköisiä, mutta tarkemmassa seulassa niissä melkein kaikissa oli jotain vikoja :/

    ReplyDelete
  2. Todella kauniit valinnat, taattua tyyliä!

    ReplyDelete
  3. Varmasti tulee käyttöä noille ihanuuksille. Ihan teidän näköisiä:).

    ReplyDelete