Monday, November 22, 2010

Pieni Ihminen

Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -alueelle on nousemassa kiva ekohenkinen shoppailukortteli - Vekarakirppiksen visiittiin voi nyt yhdistää myös piipahduksen Pieni Ihminen -puodissa.


Pieni Ihminen on syyskuussa ovensa avannut lastenvaatteiden ja -tavaroiden second hand -myymälä Arabiassa. Ensivierailusta jäi todella positiivinen kuva. Tavarat ja vaatteet ovat kauniisti esillä ja myymälä on houkutteleva, ulkoasuun on panostettu paljon. Hyvälaatuisia vaatteita ja kenkiä on paljon, eikä hintakaan päätä huimaa. Meille löytyi suloinen käsintehty villatakki ja vuorelliset kumpparit. Käytetyn tavaran lisäksi myynnissä on myös uudistuotantoa kierrätysmateriaaleista. Kannattaa poiketa!

Aivan putiikin naapurissa on avannut ovensa myös pieni itsepalvelukirppis Kirpun tori, jossa voi piipahtaa samalla kertaa.

---

A second hand shop for kids, Pieni Ihminen, opened its doors at September in Arabianranta, Helsinki. A lovely, beautiful small shop with lots of clothes and shoes in good quality and reasonable prices. The Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki area is a great eco-shopping district nowadays as you can also visit Vekarakirppis and Kirpun tori at the same time.

5 comments:

 1. Olen itsekin suunnitellut visiittiä tuonne, mutta jostain syystä tie ei koskaan vie sinne ostarin taakse : )

  ReplyDelete
 2. Ai tästä olikin kiva tietää! Olin itse myymässä Vekarakirppiksellä juuri, ja tein hyvät tienestit ja mikä tärkeintä: pääsin turhasta tavarasta eroon.

  ReplyDelete
 3. Roosa: Vähän sama ollut täällä, on muka niin pitkä matka sinne ostarin taa... mutta kannatti käydä, kiva paikka!

  Tanja: Samoja kokemuksia Vekarakirppiksestä. Itse asiassa siellä on parhaillaan mulla nyt kirpparipöytä. :)

  ReplyDelete
 4. Olin tänään puodin ovella klo 10:08 ja se oli kiinni, vaikka piti aueta klo 10. Ei jääty odottelemaan kylmään tuuleen, mutta tehtiin Vekarasta onneksi muutamia löytöjä. Jäiköhän teidän pöytä huomaamatta, koska ihastelen teidän tyyliä enkä sellaisia huomannut.

  ReplyDelete
 5. Tanja: No voi harmistus sentään! Onpa kumma ettei ollut auki... Meidän pöytä on numero 30 Vekarassa, en tiedä olivatko sitten jo menneet parhaat päältä?

  ReplyDelete