Wednesday, April 14, 2010

Pom d'Api - huhuilua ja hehkutusta

Olen tainnut ennenkin mainita rakastavani Pom d'Apin kenkiä. Ko. merkin lähes kaikki kengät kelpaisivat meille, joten ehkä onkin onni onnettomuudessa, että niiden saatavuus ei aina ole kovinkaan hyvä Suomessa tai nettiputiikeissakaan.

Edellisestä postauksesta unohtui mainita perinteinen pieni lastenvaateputiikki Zebulon vanhassa kaupungissa (www-sivuja heillä ei ilmeisesti ole), jonka ohi satuimme kulkemaan ja heti bongasin ikkunassa Pom d'Apin kevätmallistoa, muun muassa toinen toistaan ihanampia ensiaskelkenkiä ja -sandaaleita. Pikkupojallahan olisi näille molemmille tarvetta nyt - sandaaleita olen ensisijaisesti etsiskellyt. Marssin sisään ja pitkään kahden värin välillä pähkäiltyäni päädyin näihin - toinen vaihtoehto olisi ollut vaaleampi, vähän harmahtava beige.Bongasin myös toiset aivan täydellisen ihanat kengät, joista heti ensisilmäyksellä näin, että ovat aivan pikkupojan näköiset ja että ehdottomasti haluaisin ne hänelle!
Koot kuitenkin alkoivat vasta 21:sta. Sandaalit ovat kokoa 20 ja vielä liian isot, kesällä toivottavasti sopivat. Nyt pitäisi saada käyttöön 19 tai 20. Mietin todella pitkään ostaako 21-koon varastoon, mutten sitten tehnyt niin, sillä 21-kokoisia isommilta perittyjä on jo useita odottamassa syksyä varten.

Pom d'Apin sivuilla katalogissa näyttäisi näitä kenkiä useina eri variaatioina (myös varrellisina ensiaskelkenkämalleina) kuitenkin olevan jo 19-koosta alkaen, jipii! Niin kovin ovat jääneet mieleen kummittelemaan, että olen yrittänyt kovasti katsastella nettikauppojen tarjontaa. Ainakaan vielä toistaiseksi ei ole koko kenkää tullut vastaan, joten jos jollakin on jotain tietoa mistä näitä saisi, niin olisin tiedosta todella kiitollinen!

3 comments:

 1. Pom d'Apilla on tosiaan aivan ihania kenkiä, ja meiltäkin löytyisi niitä hurjan paljon enemmän, jos hintalappuun ei tarvitsisi ikinä kurkata.

  PS. Ihana reissu teillä oli :)

  ReplyDelete
 2. Olen nähnyt heidän kenkiä Helsingissä My o Miossa. Kauniita mutta kalliita :(

  ReplyDelete
 3. Minna, kiitos vinkistä! My o Mio on mulle ihan uusi tuttavuus. Missä sijaitsee? Pitääpä googlettaa... Bambolinosta olen yhdet ostanut mutta heillä ei kovin isot valikoimat ole ja mielestäni kevään 2010 malleja ei ainakaan vielä ollenkaan.

  ReplyDelete