Wednesday, March 24, 2010

Trollit testissä

Tällä viikolla on päivisin ja etenkin iltapäivisin ollut lämpötila niin reippaasti plussan puolella, että testiin on päässyt lasten jo pitkään  ihastelema villavuorinen "peikkohaalari", Troll Monster.


Parin päivän kokemuksella sanoisin, että loistava haalari ja aivan täydellinen tuleviin loskakeleihin, joita tänä keväänä riittänee! Joka kerta on myös kiinnostuneita kyselyjä sadellut - tällainen kurahaalari siis tuntuu monia houkuttelevan erillisten kuriksien sijaan. On tosiaan melkoisen huoleton asu lätäköissä rypemiseen ja olen jo todennut, että saman sarjan rukkasetkin voisivat olla ihan kätevät. :)

Alla on lisäksi toistaiseksi ollut Ruskovillan villavälihaalari, mutta tänään sisään tullessa paljon ulkona touhunnut tyttö oli jo vähän hikinen joten haalarin oma villavuorikin lienee myös melkoisen lämmin.

Myös Cupcaken kumpparit villasukan kera pääsivät jo käyttöön.

5 comments:

 1. Hauskaa -törmäsin kuukausi-pari sitten Karpaloita blogin vanhaan juttuun juuri tästä kurahaalarista, ja se sai minut innostumaan etsimään lisää lastenvaateblogeja. ja nyt sitten ollaankin ihan koukussa :)

  Olen kuitenkin ymmärtänyt, että ko. haalarin valmistus on nyt lopetettu?

  ReplyDelete
 2. Minäkin jostain luin, että olisi lopetettu. En ole varma kuitenkaan. Itse löysin tämän Ansoksesta (ansos.dk), siellä oli alessa juuri tämä väri jota hain ja oikea kokokin vielä. Kävi siis hyvä tuuri, mikäli näitä ei enää saa tulevaisuudessa. Sen sijaan 2-osaisia sadepukuja ilman villavuorta on ainakin Me & Mamassa.

  ReplyDelete
 3. Mä olin nähnyt vain niitä tummanruskeita, mutta tuossa värissä haalari näyttää oikeesti kivalta.

  Meille päiväkodin täti viime syksynä kehui, kun jollakin ryhmässä vastaavanlainen oli, eli tilausta näille selkeästi on!

  Ja noi saappaat :) sellon vipanoissa ovat -30% ja teki tiukkaa jättää kauppaan, mutta kun meillä on jo.

  ReplyDelete
 4. Tuo on kyllä hieno. Olisin halunnut ensi syksyksi pienimmälle pk-käyttöön, mutta meidän kokoa en ole löytänyt. Me&Mamaan tuli joku aika sitten vielä vanhaa mallistoa joitain hajakokoja myyntiin. Tämän haalarin valmistus todellakin lopetettu, harmi.

  ReplyDelete
 5. Meillä ollaan vannottu vastaavanlaisella idealla olevaan T2H rubber rain with fleece asuun ja yhdyn ylistykseen! Tuollainen vuorattu kumipuku on aivan mielettömän hyvä näille tuleville loskakeleille...ja sitä touhua tulee kestämään tänä vuonna piiiiiitkäään. :-/

  ReplyDelete