Tuesday, March 30, 2010

Ekopopot äidille & tyttärelle

Herkullisen värisissä ekokengissä on kiva kulkea kesään.

Äidin kengät El Naturalista, tytön Kavat (nämä Hägerit Ellokselta -40% -alehintaan).

5 comments:

 1. Olen noita el Naturalistoja monta kertaa katsellut. Ne on ehkä hieman värikkäitä mun makuun, mutta tuntuisivat jalassa hyvälle. Onko sulla aikaisempaa käyttökokemusta?

  Meillä oli mummo ostanut Typylle Kavat Kottet Ellokselta. Kiva että kenkiäkin saa nykyään ympäristömerkillä merkittyinä!

  ReplyDelete
 2. On käyttökokemusta, nämä ovat muistaakseni neljännet EN:n kenkäni. :) Sanoisin, että malleissa vähän eroja, itsellenikin sopii toiset paremmin kuin toiset. Viime kesänä mulla oli vähän samantyyppiset jalkaan sujautettavat EN:t, vähän sirommat tosin, ja olivat ehkä parhaat kenkäni koskaan. Ihanat jalassa ja helppo pukea jalkaan. Nämä tuntuvat aavistuksen verran kolhommilta, vaikka konsepti periaatteessa onkin sama. Saapa nähdä, osoittautuvatko kuitenkin käytössä yhtä hyviksi kuin edeltäjänsä!

  ReplyDelete
 3. Ihanat parit kenkiä molemmilla! Kylläpä on samanlainen kiekura-somistus näillä merkeillä. Harmittelen aina, etten löydä El Naturalistoista itselleni sopia. Sitkeästi kyllä kaikki malliston uudet kengät aina sovittelen.

  ReplyDelete
 4. Täällä myös yksi EN fani. Merkin kengissä kuljen ympäri vuoden. Talvella on ollut käytössä neulevartiset ja saappaat. Kesällä tuollaiset pistokkaat ruskeina ja limen väriset kengät. Kesäksi täytyy varmaan yhdet uudet hankkia. Harmi, kun ei voi ostaa noita Kavateja meille. Lesti on tytölle liian leveä. Viime kesän sandaalit jäivät tosi vähälle käytölle, kun putoilivat jalasta.

  ReplyDelete
 5. Onpas minulla nyt sitten silmänruokaa keväämmällä meidän pihassa=)Kivat popot!

  ReplyDelete