Thursday, December 31, 2009

Ihana parkkitalo

Meillä joulu oli lahjojen suhteen harkitun minimalistinen: pääasiallisena lahjana oli tämä Le Toy Vanin retro-parkkitalo.

 
 
 

Lapset tykkäävät kovasti ainakin toistaiseksi ja mielelläänhän sitä äitikin tällaista katselee lattialla pyörimässä. :) On puuta ja mukana tulevat liikennemerkkien ym. lisäksi myös alimmassa kuvassa näkyvät autot. Toivottavasti kestää kovassa käytössä...

Suomessa näitä myy ainakin Lahjakas sekä Le Toy Vanin toista parkkitalomallia Lelutalo.fi. Molemmista tosin näyttävät tuotteet olevan tällä hetkellä lopussa.

5 comments:

 1. Kylläpä on hieno parkkitalo. Kelpaa autojen ajella. Meilläkin onnistuttiin minimoimaan lahjojen määrä ja lapset saivat läheisiltämme vain harkkituja, kestäviä ja osittain aineettomiakin lahjoja. Jouluna esikoinen odotti lahjojakin enemmän serkkujensa näkemistä ja Jeesuksen syntymäpäivää. Tosin pettyi, kun ei ollutkaan synttärikakkua ja kynttilöiden puhaltamista kirkossa ja kotonakin kiellettiin laittamasta palavia kynttilöitä seimiasetelmaan.

  ReplyDelete
 2. Aivan upea parkkitalo! Tulin vasta vierailulle, aivan ihastuttava blogi sinulla ja tulen varmasti kylään jatkossakin:)

  ReplyDelete
 3. ester, sama homma meillä - eivät nuo 3,5- ja 2-vuotiaat lahjoja oikein edes osanneet odottaakaan lukuunottamatta Mikki Hiiri -sähköhammasharjaa, josta oli etukäteen ollut puhetta. :D Mutta tosiaan joulua odotettiin pääasiassa muista syistä...

  Ida-Antonia, kiva kun kävit ja tervetuloa toistekin! Vastailin muuten haasteeseesi :)

  ReplyDelete
 4. Heippa!! Löysin blogisi monien mutkien kautta. Tulin kyselemään että onkohan tämä ihanan näköinen parkkitalo ollut hyvä/kestävä käytössä? Viekö himuisesti tilaa? Meillä olisi pojan synttärit tulossa ja kovasti on parkkitaloa toivonut, joten mietinnässä on että millaisen ostaisimme. Kiitos jos viitsit vastata!!! :)

  ReplyDelete
 5. Sifia: Kiitos kommentistasi! Parkkitalo ollut nyt reilun vuoden päivät kovalla käytöllä. Kokonaisuudessaan olen ollut tyytyväinen, vaikka myönnettäköön, että aika heppoinen tuo kyllä on... Heti aluksi irtosi tuo yläkerran mustavalkoinen "laita" niin, että parkkitalon lattia murtui laidan kiinnityskohdan vierestä ja laita pysyy siksi siis aika huonosti paikoillaan nyt. Myös liikennemerkit katkeavat tosi helposti puisesta varresta, varmaan pari on jo yhteensä katkennut... Kaunis talo siis mutta pitäisi käsitellä suht silkkihansikkain. Viekö paljon tilaa riippunee ehkä säilytystilan määrästä. Sanoisin että suht samaa kokoluokkaa kuin tavismuoviparkkitalot.

  ReplyDelete