Friday, February 5, 2010

Jade Fog ja Petrol-Jim

Uusia kantoliinoja meille ei ole vähään aikaan kotiutunutkaan. Nyt kuitenkin sain vihdoin omakseni kauan unelmissani olleen Ellevill Jade Fogin. Sen kaverina meille löysi tiensä myös Didymoksen lyhyt Petrol-Jim.

 


Fog on kyllä aivan unelma! Kaunis ja elegantti, kuten Ellevillin upeissa kuvissakin. Ja Jadet ovat suosikkejani muutenkin!

Kyydissä lymyilee pian 4v neiti :)

 


10 comments:

 1. Mulle on liinat jäänyt ihan vieraaksi. Josko sitten joskus jos (vahingossa!!) tulisi vielä kolmas. Kauniin sävyisiä tosiaan :)

  ReplyDelete
 2. Joo, niihin voi tosiaan hurahtaa kun alkuun pääsee. :)

  ReplyDelete
 3. Onpa kiva, että ne saivat hyvän kodin... ;)

  ReplyDelete
 4. Minäkin tuosta Fogista olen unelmoinut, mutta tiukasti olen jättänyt liinan unelmoinnin tasolle ja päättänyt pitää pinoni kohtuullisena (sekin vaatisi vielä muutamasta luopumista).

  Luen jokaisen postauksesi, mutten koskaan ehdi kommentoimaan ennen seuraavaa. Miten minä niin hidas olenkin. Kivaa kyllä, että blogisi päivittyy usein.

  ReplyDelete
 5. Eliisa, oletko kenties liinojen edellinen omistaja - kiva yllätys! :) Ihania ovat ja pääsivät hyvään kotiin!

  ester, minäkin olin jo kauan haaveillut Fogista. Harmaa on nyt kovin mieleen ja Jaden tekstuuri/kudonta yhdistettynä ihanan pehmeään harmaaseen on jotain tosi ihanaa! Täällä myös kohtuullistaminen on "in" liinapinon suhteen, pari liinaa piti myydä näiden tieltä pois.

  ReplyDelete
 6. Juu, olen liinojen entinen omistaja. :) Ajauduin lukemaan blogiasi jonkun toisen blogin kautta jo jokin aika sitten ja jäin seuraamaan. Kirjoituksiasi on mukava lukea ja olenkin saanut jo hyviä vinkkejä. Lastenvaatteet ovat lähellä myös minun sydäntäni... :)

  ReplyDelete
 7. Hihii. pienet on piirit näköjään. :) Tervetuloa ja kiva kuulla että blogista on ollut iloa/hyötyä! :)

  ReplyDelete
 8. Mulla on ollut tarkoitus kokeilla liinoja, mutta en mä onnistunut yksin ohjeilla.. Eikä täällä maalla ole kauppaa, josta saisi liinoja ostettua henk.koht. opastuksella :o( Vauva -lehden tilatessa sain jonkinlaisen kantopussin, mutta sitäkään mä en saanut sopivaksi. Emilia joko rötkötti puoliksi pudonneena tai sitten oli siellä niin tiukasti, ettei tainnut happea saada! Siihen ne kokeilut sitten jäi. Mutta sähän voisit vaikka laittaa kuvitetut ohjeet sun blogiin, niin mä voisin jollain lakanalla kokeilla...

  ReplyDelete
 9. Onko sinulla kokemusta Mam Eco-liinasta? Minä olen katsellut sitä vähän sillä silmällä, mutta olisi mukava tietää, mitä joku mahdollisesti on siitä pitänyt. Liinoja kyllä kertyy salakavalasti. Minulla taitaa olla kuusi liinaa tällä hetkellä, mutta haaveilen tuosta Mamista ja jostain vihreästä kudotusta :)

  ReplyDelete
 10. Pirjo, kiitos vinkistä, jonkinlainen postaus aiheesta on tulossa! :)

  Jonna, mulla ei ole Mam Ecosta kokemusta valitettavasti, on tullut käytettyjä pääasiassa kudottuja niin ei ole tullut edes vauvalle hankittua. Kiva olisi kokeilla kyllä!

  ReplyDelete