Tuesday, November 24, 2009

Offline-moodissa

Jotain häikkää yhteyksissä ja takana jo useita päiviä nettipimennossa. Hyvä syy viettää luovaa taukoa ja keskittyä nauttimaan täysillä päivistä lasten kanssa!

Tänä aikana meille on kotiutunut uusi liina ja monta postaamisen arvoista asiaa tullut mieleen. Palailen niihin aikanaan.

4 comments:

 1. Nettipimento tekee välillä hyvää :). Odottelen kuitenki innolla uusia postauksiasi! Mäkin ajattelin aloittaa uden lifestyle-blogin, jos vaan aikaa sellaiseen jää :)

  ReplyDelete
 2. KIva kuulla, odottelen innolla! :) Nyt www taas toimii - oli oikein kiva ja hyödyllinen pikku breikki.

  ReplyDelete
 3. No onneks olit vaan off-linessa. Mä jo aattelin että ootte koko porukka jonkun sikainfluenssan kourissa; sen verran aktiivista toimintaa kun sulla yleensä on, niin pari räivää ilman postauksia pistää jo miettimään;).

  ReplyDelete
 4. Ei nyt possussa sentään onneksi - riskiryhmään kuuluva lapsi kun on talossa, niin possua ollaan kyllä pelätty ja vältelty aika tehokkaasti - viimeiset pari viikkoa on menneet aika lailla kotosalla varmuuden vuoksi. Tosin tuolla ulkonakin liikkuessa suunnilleen joka toinen vastaantulija kertoo olevansa tai olleensa juuri kipeänä, joten saas nähdä koska se mokoma meille rantautuu :(

  ReplyDelete