Wednesday, May 5, 2010

Syko

Kierrätystehtaalla tutustuin ensi kertaa Sykoon. Tilkkutöitä, applikaatioita ja kirjailuja. Kortteja, pieniä sisustusjuttuja ja monenlaista ihanaa. Jotenkin niin raikasta, pirteää, lapsenmielistä ja ilahduttavaa, joka kolahtaa juuri nyt.Syko Design on perustettu 2008. Www-sivuilla suunnittelija Kajsa Wikman kertoo, että mm. omien lasten piirustukset ja kuvitetut lastenkirjat ovat hänelle tärkeitä inspiraation lähteitä, ja että myös kierrätys on lähellä sydäntä joten töissä käytetään mm. kierrätettyjä kankaita ja nappeja.

Livenä Sykon tuotteita myy Pulu Design Unioninkadulla ja niitä voi tilata myös Beloved-nettikaupan tai Sykon Etsy-shopin kautta.

4 comments:

 1. Nämä onkin aivan ihania. Meillä on yksi isompi työ kehyksissä lasten leikkihuoneessa ja lisäksi olen ostanut postikortteja. En tosin ole vielä raaskinut lähettää niitä kenellekään :-)

  ReplyDelete
 2. Mnä ostin postikortteja myös enkä ole raaskinut vielä lähettää :)

  Olen myös miettinyt jotakin lasten leikkihuoneeseen, värimaailma ja tyyli sopisi sinne. Millainen työ teillä on? Kierrätystehtaalta olisin mielelläni ostanut enemmänkin kaikenlaista mutta en taaskaan muistanut että pankkikortti ei siellä kovinkaan monessa kojussa käy :(

  ReplyDelete
 3. Hei! Blogissani on sinulle jotain..:)

  ReplyDelete
 4. Meillä on lastenhuoneessa noin A4 kokoinen teos, jossa on punainen tupa ja pyykkinaru pihalla. Kuva on kaunis, mutta niin on moni muukin Sykon kuvista. Tämä on valittu sen mukaan, että värimaailma sopii leikkihuoneeseemme. Minkään muun huoneen sisustukseen kuvat eivät meillä sopisikaan, koska tyyli on aivan erilainen. Kuva on Ikean mustissa peruskehyksissä.

  ReplyDelete