Tuesday, May 18, 2010

J'aime Paris

"Kun ajattelet olevasi Pariisissa,
olet Pariisissa."

kaupungin parhaat macaronit Chjoko

 syötävän suloiset kakkukortit ihanassa rasiassa Kodin1

päikkäriaika = espresson aika


postikortit Syko, autot Vilac

julisteet Kodin1

8 comments:

 1. Ihania nuo julisteet! Ovatko liikkeestä, sillä en ainakaan pikaisella selauksella tuolta Kodin1 sivuilta löytänyt?

  ReplyDelete
 2. Ovat liikkeestä joo, Vantaan Ikean viereisestä Kodin Ykkösestä. Toinen toistaan ihanampia niitä siellä oli. :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos tiedosta, pitääkin suuunnata sinne:)Lastenhuoneeseen olisi hakusessa jotain kivaa seinälle ja tuo lelujuttu on just sen tyylinen. Kiitos vielä vinkistä.

  ReplyDelete
 4. Mullakin oli itse asiassa hakusessa juuri jotakin tuon lelujulisteen tyylistä leikkihuoneeseen. Siellä oli muuten myös kivoja aakkos-aiheisia, jollaisen ostin myös mutta ei tullut napattua kuvaa tähän.

  ReplyDelete
 5. Oi, kuulostaa kivalta se aakkosjulistekin. Täytyy tosiaan yrittää päästä käymään siellä...

  ReplyDelete
 6. Vitsi teidän pikkumies on jo taitava! Meidän neidillä puuttuu vielä rohkeutta, vaikka tuen kanssa sujuu niin hyvin, että ilmankin varmaan onnistuisi.

  Kun aikanaan asuin Pariisissa, kierrettiin kaupungin konditorioita etsimässä parhaita macaroneja :) Niitä oli myös tytön ristiäisissä tarjolla.

  ReplyDelete
 7. Jessus, miten ihania juttuja saa kodin1:stä! Eipä ole tullut mieleenkään... Kakkukortit rasiassaan ja julisteet on ihan superhienoja. :)

  ReplyDelete
 8. Mizumi, mulla taas ensikosketus macaroneihin oli juurikin se, että ostin niitä Pariisista jostain ja olivat kuivuneita ja mauttomia. Ihmettelin, että mikä näissä muka "se juttu" on, kun eivät edes maistu miltään. Pidin pitkän macaronaja ihan yliarvostettuina, kunnes pääsin kunnon macaronien makuun :D Oi, sä olet asunut Pariisissa, kateeksi käy! Varmaan ihanaa.

  Emmi, mä olin myös yllättynyt tuosta. Todella harvoin tulee käytyä Kodinykkösessä, nyt Ikean reissulla piipahdin katsastamassa tabletteja ruokapöytään ja tuollahan olikin vaikka mitä kivaa!

  ReplyDelete