Tuesday, October 6, 2009

Marlon

Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Joskus niinkin läheltä kuin lähimmästä marketista löytyy Made in Finland- vauvanvaatetta, vieläpä hyvin nykyiseen tyyliin sopivaa ja parhaimmassa tapauksessa myös luomupuuvillaa!Kotimaisia Marlonin vaatteita muistan nähneeni jo esikoisen vauva-aikana, mutta tuolloin retrovillityksen aikaan tuntuivat pliisuilta ja vanhanaikaisilta. Nyt ne puolestaan erottuvat hyllystä positiivisesti räikeiden retrokuosien joukosta!

Pastellivärinen pallosarja on kerrassaan hurmaava ja bodyjen lisäksi löytyy myös puolipotkareita sekä yöpukuja. Pastelliväreissä on saatavana myös syötävän suloista yksiväristä kietaisupaitaa naruilla :)

Raitakuosit ovat luomupuuvillaa ja sitä saa myös froteisena esimerkiksi henkselipotkareiden muodossa.

Marlonin tuotteilla on avainlippu ja kotisivuilla esitellään tuotantoprosessia. Rehtiä ja reilua suomalaista työtä siis. Markkinoinnissa ja tuotteistamisessa tosin voisi olla parantamisen varaa, nyt ainoa myyntikanava taitaa olla Prisma ja suurin osa tuotannosta keskittyy äp-pakkauksen vaatteiden valmistukseen (toki hyvä juttu sekin, onhan äp:n kotimaisuusaste koko ajan vähenemään päin).

2 comments:

  1. On oikein ihania nuo pilkkubodyt. Mihin asti koot on? Nöpö tarvitsee 86cm bodyja...

    ReplyDelete
  2. Muistaakseni oli ainakin 86 asti, olisiko ollut jopa 92:een? Ja nämä kotimaisethan tunnetusti ovat reiluja kooltaan myös. Ne vaaleanpunapilkulliset olivat kyllä varsin söpöjä...

    ReplyDelete