Thursday, July 29, 2010

Eco-chic Coq en Pâte

Vuosi sitten oli vaatteissa eniten in Tanska, nyt yhä enenevässä määrin Ranska. Sieltä vain sattuu tulemaan niin paljon kaikkea kaunista ja kivaa.

Kuten vaikkapa Coq en Pâte.

Etenkin by Virgon suunnittelemat kuosit edustavat juuri sitä, mitä ekotuotteet mielestäni parhaimmillaan voivat olla. Värikäs, rento ja tietyllä tapaa kivan urbaani fiilis, toteutettuna hillitysti ja tyylillä.

Coq en Pâten t-paidat ovatkin olleet tämän kesän suosikkeja meillä. Rakastan kuoseja, värejä ja tunnelmaa näissä, SKAL-sertifioitua luomupuuvillaa ja eettistä tuotantoprosessia. Ihan kaikkea.

Lisää suosikkejani: Croqueur de Croissants -reppu, kirahvipaita ja Pariisi-kangaskassisekä ekoteemaa kivasti toteutettunaja merimallistoa (yhteistyöprojekti Petit Bateaun kanssa)


 Kaikki kuvat Coq en Pâte.


Näitä saa mm. omasta verkkokaupasta, Pipsqueakista ja Suomessa Ipanajameista.

2 comments:

  1. Ihania ovat, tuollaisia eko-tuotteita markkinoille lisää kiitos : )

    ReplyDelete
  2. Noita tuotteita olisimme halunneet ottaa ekolastenvaatekauppaamme, mutta Ipanajameilla on yksinoikeus niiden myymiseen Suomessa. Sieltä sitten olen tilannut omille lapsille t-paitoja ja penaaleita. T-paidat ovat aivan ihanat, niitä on käytetty ahkerasti jo kaksi kesää ja kun kävivät pieniksi tilattiin uudet:) Yleensä en innostu printtivaatteista, mutta karhu ja pesukarhu printit iskivät täysin mun makuuni!

    ReplyDelete